Heeft u er ooit wel eens aan gedacht uw feest in een bepaald thema aan te kleden?

In een oogwenk kunnen wij uw wensen omzetten in een concreet plan voor uw feest. Want sfeer wordt door het samenbrengen van alle verschillende elementen bepaald; de aankleding, de verlichting, de muziek en de gerechten.

Full-service

Wij zijn een full-service cateringbedrijf dat al het eten en drinken voor u verzorgt. Wij kijken naar de mogelijkheden van de accommodatie en komen met ideeën en kant-en-klare oplossingen waar nodig. Heeft u een partytent van 6×4 of 8×4 meter nodig? Dan nemen wij deze gewoon mee. Grotere tenten zijn ook bespreekbaar.
Wij verzorgen tuinfeesten, bruiloften, receptie en jubilea, verjaardagen, personeelsfeesten en bedrijfsfeesten. Mocht u twijfelen of uw huis of locatie geschikt is voor het feest dat u in gedachten heeft, dan komen wij vrijblijvend bij u kijken en adviseren u wat er wel en niet kan.

Ervaring

Onze jarenlange ervaring is de basis voor uw succes. Cateren is ons vak, we doen niets liever. Door onze passie gaan wij tot het uiterste om uw feestelijke gelegenheid tot een succes te maken. Perfect tot in de puntjes…
Wij bezorgen onze lekkernijen op elke gewenste locatie in Eindhoven en daarbuiten indien gewenst. Onze catering maakt het u gemakkelijk want wij nemen u werk uit handen.

Entertainment

Wij kunnen uw feest nog een extra tintje geven door onze zangeres Marieke van der Leijé. gitarist Jan van Os of Leipe Leo Enternainment. Daarnaast hebben we een eigen DJ. Natuurlijk is dit alles vast te leggen door onze huisfotografe Marianne Driessen.