Catering op locatie

Wij verzorgen de catering zoals ontbijtmenu’s en lunchmenu’s bij diverse gelegenheden. Dat kan bij u op kantoor zijn, bij u thuis, op een partylocatie, tent, boot, museum; alles is mogelijk. Op een verrassende manier verzorgen wij de catering op de door uw gekozen locatie, waarbij we rekening houden met de mogelijkheden en de sfeer van de locatie.

Wilt u een uitgebreid buffet? Ook dat is mogelijk.

Vergaderingen

Wanneer u bij ons vergadert kunt u gebruik maken van een Flipover, waterkaraffen,  pepermuntjes, gratis WIFI, en een beamer.  Een geluidsinstallatie met microfoons is te huur (halve dag € 75.- / hele dag € 100.-) Tevens bieden wij extra service in de vorm van een notuliste en/of een fotografe. Naast het leveren van kwaliteit, wat vanzelf spreekt, willen wij graag zorgen voor een positieve en voordelige samenwerking. Wij zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt en combineren het nuttige met het aangename. Wij verrassen onze gasten met versgeperste vruchtensappen, koffie, thee en smaakvolle gerechten; van huisgemaakte tussendoortjes tot frisse salades.

Onze locatie is voorzien van meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen. Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen, neem dan contact op via info@cecatering.nl of bel 040-2410187 Wij helpen u graag verder.

Voordeliger vergaderen prijsafspraken

  • 15 boekingen per jaar is goed voor 5% korting op zaalhuur en bijbehorende vergaderarrangementen.
  • 25 boekingen per jaar is goed voor 10% korting op zaalhuur en bijbehorende vergaderarrangementen.
  • 35 boekingen per jaar is goed voor 15% korting op zaalhuur en bijbehorende vergaderarrangementen.

In aanmerking komen om voordeliger bij ons te vergaderen? Mail dan naar info@cecatering.nl en wij zetten de prijsafspraken op papier.